O nama

IC Systems Automatika

Od samog osnivanja, u oktobru 2002. godine, imali smo priliku da sarađujemo sa svetskim kompanijama. Kroz ovu saradnju, profesionalno smo rasli, svakodnevno učili i pronalazili načine da odgovorimo zahtevima i zadacima koji su bili pred nama. Naša inženjerska rešenja su prilagođena strogim zahtevima klijenata, obuhvatajući ne samo traženu funkcionalnost, već i očuvanje životne sredine, kao i primenu svih potrebnih bezbednosnih mera zaštite na radu.

Tokom svih ovih godina poverenje koje smo stekli kod naših kupaca proisteklo je iz naše sposobnosti da odgovorimo na sve njihove zahteve, bez obzira na poteškoće. Svi nasi projekti prate najnovije trendove i tehnologije kako bi ponudili najkvalitentniju uslugu.

Dynamic

Platinasta bonitetna izvrsnost

Kompanije koje ostvaruju platinastu bonitetnu izvrsnost predstavljaju najpouzdanije, najkredibilnije i niskorizične poslovne subjekte za saradnju sa svim poslovnim partnerima. Sertifikat je evropski priznat i široko prepoznat. U 2020. godini, samo 0,19% srpskih preduzeća je ostvarilo platinastu bonitetnu izvrsnost, čime se ističu na tržištu kao izuzetno uspešne i pouzdane kompanije.

Međunarodni ISO Sertifikat

ISO 9001 je međunarodni standard koji sadrži zahteve za sistem upravljanja kvalitetom u poslovnoj organizaciji koje organizacija mora ispuniti da bi uskladila svoje poslovanje sa međunarodno priznatim normama.

Naši partneri

Započnite projekat danas

Kontaktirajte nas

ivan.filipovic@icsa.rs

Odgovaramo u roku od 24h

Da li imate pitanja?

+381(0)37 492 943

Radno vreme

Pon-Pet: 09-17h