O Nama

IC Systems Automatika

Od samog osnivanja, oktobra 2002 godine, smo bili oslonjeni na svetske kompanije uz koje smo profesionalno rasli, svakodnevno učili i pronalazili načine da odgovorimo zahtevima i zadacima koji su bili pred nama. Naša inženjerska rešenja su prilagođena strogim zahtevima klijenata koja pored tražene funkcionalnosti obuhvataju očuvanje životne sredine kao i sve potrebne bezbednosne mere zaštite na radu.

Tokom svih ovih godina poverenje koje smo stekli kod naših kupaca proisteklo je iz naše sposobnosti da odgovorimo na sve njihove zahteve, bez obzira na poteškoće. Svi nasi projekti prate najnovije trendove i tehnologije kako bi ponudili najkvalitentniju uslugu.

Dynamic

Platinasta bonitetna izvrsnost

Kompanije koje pokazuju platinastu bonitetnu izvrsnost predstavljaju najpouzdaniji, kredibilan i niskorizičan poslovni subjekat za saradnju sa svim poslovnim partnerima Sertifikat je evropski priznat i prepoznatljiv. 2020 Platinum bonitetnu izvrsnost predstavlja 0,19% srpskog tržišta.

Međunarodni ISO Sertifikat

ISO 9001 je međunarodni standard koji sadrži zahteve za sistem upravljanja kvalitetom u poslovnoj organizaciji koje organizacija mora ispuniti da bi uskladila svoje poslovanje sa međunarodno priznatim normama.

Naši partneri

Započnite projekat danas

Kontaktirajte nas

ivan.filipovic@icsa.rs

Odgovaramo u roku od 24h

Da li imate pitanja?

+381(0)37 492 943

Radno vreme

Pon-Pet: 09-17h