Nisko naponske sklopke

Elektromehanički releji

Granični prekidači

Solid state releji

Push button

Monitoring

Omron

omron logo

OMRON KORPORACIJA je japanska firma koja predstavlja pionira u tehnologiji očitavanja ili opažanja (sensing) i kontrole. Kompanija OMRON je nastala još 1933.godine pod imenom Tateisi Electric Manufacturing Co. da bi danas izrasla u veoma ozbiljnu firmu sa preko 25.000 zapošljenih u 35 zemalja sveta i više od 100.000 proizvodnih jedinica. OMRON se bavi proizvodnjom bezkontaktnih blizinskih prekidača, automatske saobraćajne sigalizacije, mašina za  prodaju karata i potpuno automatskih sistema stanica za vozove i opreme za automatsku dijagnostiku ćelija raka. OMRON stvara značajan doprinos u mnogo oblasti kao što je industrijska automatizacija, oprema za kućne i kancelarijske primene, automobilskoj industriji, socijalnim i finansijskim sistemima i oblasti zdravstvene nege.

Poslednje vesti

Naš moto

testimonial"Mi ne prodajemo komponenete. Mi rešavamo probleme."

O nama

Preduzeće IC SYSTEMS automatika je osnovano u oktobru 2002. godine. Sedište firme je uKruševcu, ulica Stojana Miloševića 29. Firma se bavi industrijskom automatizacijom i upravljanjem industrijskim procesima, a uz to je i regionalni distributer  sledećih proizvođača: OMRON, EATON-MOELLER, AZ PNEUMATICA, HENSEL.

OMRON-ov program se sastoji od jednostavnih do veoma složenih upravljačko nadzornih sistema. Program automatizacije i pogona sadrži: programabilne logičke kontrolere, operator panele, invertere, servo sisteme, ID sisteme, BAR kod čitače, čitače kartica, RFID. 

Posetite nas


Pogledajte veću mapu