Mrežni elementi mrezni DST1
 Prekidači prekidaci D4GL
 Ostali prekidači prekidaci ramka 11988
 Senzori senzori F3SP U4P TGR
 Releji releji G9SX NSD40A

Omron

omron logo

OMRON KORPORACIJA je japanska firma koja predstavlja pionira u tehnologiji očitavanja ili opažanja (sensing) i kontrole. Kompanija OMRON je nastala još 1933.godine pod imenom Tateisi Electric Manufacturing Co. da bi danas izrasla u veoma ozbiljnu firmu sa preko 25.000 zapošljenih u 35 zemalja sveta i više od 100.000 proizvodnih jedinica. OMRON se bavi proizvodnjom bezkontaktnih blizinskih prekidača, automatske saobraćajne sigalizacije, mašina za  prodaju karata i potpuno automatskih sistema stanica za vozove i opreme za automatsku dijagnostiku ćelija raka. OMRON stvara značajan doprinos u mnogo oblasti kao što je industrijska automatizacija, oprema za kućne i kancelarijske primene, automobilskoj industriji, socijalnim i finansijskim sistemima i oblasti zdravstvene nege.

Poslednje vesti

Naš moto

testimonial"Mi ne prodajemo komponenete. Mi rešavamo probleme."

O nama

Preduzeće IC SYSTEMS automatika je osnovano u oktobru 2002. godine. Sedište firme je uKruševcu, ulica Stojana Miloševića 29. Firma se bavi industrijskom automatizacijom i upravljanjem industrijskim procesima, a uz to je i regionalni distributer  sledećih proizvođača: OMRON, EATON-MOELLER, AZ PNEUMATICA, HENSEL.

OMRON-ov program se sastoji od jednostavnih do veoma složenih upravljačko nadzornih sistema. Program automatizacije i pogona sadrži: programabilne logičke kontrolere, operator panele, invertere, servo sisteme, ID sisteme, BAR kod čitače, čitače kartica, RFID. 

Posetite nas


Pogledajte veću mapu