Preduzeće IC SYSTEMS automatika je osnovano u oktobru 2002. godine. Sedište firme je u Kruševcu, ulica Stojana Miloševića 29. Firma se bavi industrijskom automatizacijom i upravljanjem industrijskim procesima, a uz to je i regionalni distributer  sledećih proizvođača: OMRON, EATON-MOELLER, AZ PNEUMATICA, HENSEL.

OMRON-ov program se sastoji od jednostavnih do veoma složenih upravljačko nadzornih sistema. Program automatizacije i pogona sadrži: programabilne logičke kontrolere, operator panele, invertere, servo sisteme, ID sisteme, BAR kod čitače, čitače kartica, RFID. Tu je i grupa industrijskih komponenti koju čine: temperaturni i procesni kontroleri, digitalni displeji i panel metri, digitalni i analogni tajmeri, digitalni brojači, releji, izvori napajanja. Senzori čine posebnu celinu: fotoelektrični, induktivni, kapacitivni, senzori za bezbednost, granični prekidači, mikroprekidači, senzori za merenje i odstupanje, obrtni enkoderi, senzori pritiska i temperature.

Koncern EATON-MOELLER čije je sedište u Bonu, Nemačka, jedan je od vodećih globalnih dobavljača sistema i komponenti za distribuciju električne energije i automatizaciju u industrijskim i stambenim objektima. Moeller nudi komponente koje se mogu kombinovati a sve u cilju zaštite, komande, kontrole, signalizacije i vizualizacije u distribuciji električne energije. U osnovne grupe proizvoda spadaju: automatski osigurači, zaštitni uređaji diferencijalne struje, odvodnici prenapona, DIL Kontaktori, PKZ motorno zaštitni prekidači, motor strateri... Moeller nudi i kompaktne razvodne table, ravodne ormane, sabirničke sisteme i industrijsku automatiku.

AZ PNEUPATIKA  je italijanski proizvođač industrijske pneumatike koji je u svom programu, uz veoma dobar odnos cene i kvaliteta, nudi: pripremu vazduha, razvodnike, ventile, pneumatske cilindre, priključke, creva i  pribor.

HENSEL-ova linija inovativnih proizvoda u oblasti modernih sistema instalacija i distribucije električne energije pozicionira nemačku firmu na mesto lidera u ovoj oblasti. Proizvodni program pokriva: kablovske razvodne kutije, male razvodne ormane, modularna razvodna kucišta, modularne ormane, kablovske regale i uvodnice.

"BUDITE SA TIMOM KOJI ZNA KAKO"

Tim stručnjaka sačinjavaju inženjeri iz oblasti elektronike i mašinstva, koji su u mogućnosti da kvalitetno, pouzdano i precizno obezbede: rešenja, projektovanje PLC i SCADA software, projektovanje elektropneumatskih sistema, upravljanje elektromotornim pogonima putem frekventne regulacije, puštanje sistema u rad, održavanje i servisiranje.

Sve projekte prati odgovarajuća licencirana tehnička dokumentacija. Pored licence za projektovanje firma poseduje i licencu za izvođenje radova. Veliki deo opreme je na lageru, koji je formiran na osnovu potreba tržišta i dugogodišnje saradnje sa kupcima. U mogućnosti smo da korigujemo lager listu prema zahtevu kupaca. Za delove kojih trenutno nema na lageru, obezbeđena je brza nabavka.

Javite nam se, da bi smo vam uz našu pomoć, preporuke i savete pomogli u rešavanju problema i izboru adekvatnih komponenti.

Naši inžinjeri će Vam odraditi kompletne projekte automatizacije, od rekonstrukcije postojećih mašina i pogona, do realizacije potpuno novih linija, uz mogućnost izrade kompletnih elektro-ormana.

Poslednje vesti

Naš moto

testimonial"Mi ne prodajemo komponenete. Mi rešavamo probleme."

O nama

Preduzeće IC SYSTEMS automatika je osnovano u oktobru 2002. godine. Sedište firme je uKruševcu, ulica Stojana Miloševića 29. Firma se bavi industrijskom automatizacijom i upravljanjem industrijskim procesima, a uz to je i regionalni distributer  sledećih proizvođača: OMRON, EATON-MOELLER, AZ PNEUMATICA, HENSEL.

OMRON-ov program se sastoji od jednostavnih do veoma složenih upravljačko nadzornih sistema. Program automatizacije i pogona sadrži: programabilne logičke kontrolere, operator panele, invertere, servo sisteme, ID sisteme, BAR kod čitače, čitače kartica, RFID. 

Posetite nas


Pogledajte veću mapu